Comença l’espectacle!

Cartell electoral GdT

Mai m’hagués imaginat que una foto anunciés amb tanta claredat el futur més proper.

Doncs, sí, ha començat l’espectacle de l’acció de govern de Gent de Teià.

Comptant que el seu cap de llista s’anunciava com assessor de l’associació catalana de municipis tinc els meus dubtes de la seva assessoria en qüestions de mobilitat. En la seva anterior època d’alcalde, quan militava a Convergència, ja ens va deixar mostres de la seva solvència per resoldre un dels problemes més primaris del nostre municipi: el transport públic.

Ara fa 9 anys, quan ell era alcalde, teníem un bus dos cops al matí i dos cops a la tarda, diumenge sense servei i el dissabte només 1 al matí i un altre a la tarda. Quan va tenir oportunitat (hi havia diners) va desestimar l’apertura d’un aparcament soterrat a la pça. de les teixidores i ordidores. Bé aquests són petits exemples de la seva capacitat d’anàlisi de la mobilitat.

Doncs bé, avui a la biblioteca de Can Llaurador llegeixo al diari el Punt que pensa habilitar la plça de la Cooperativa com aparcament dels caps de setmana! Una plaça dissenyada i executada com a plaça pública (de públic, de persones, vaja!) que és un nexe d’unió entre dos carrers dels poble, amb accés a un ascensor i a vivendes, espai de trobada de la Fira Verda, …

Quan a tot arreu s’intenta pacificar el trànsit als espais públics afavorint així l’espai comercial per tal de revitalitzar-lo, l’experimentat assessor habilita un espai públic per convertir-lo en espai d’ocupació mecànica.

Tot un espectacle! entrin i vegin … però vigilin no els envesteixin.

Advertisements

~ per aitagus a 21 Juny 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: